RG Studio

Weboldalunk tárhelyét az RG Studio biztosítja. Minőségi szolgáltatásuknak köszönhetően korházunk oldala folyamatosan, gyorsan elérhető.

 
BestTV

Kórházunk médiatámogatója.

 
Sziv Hangja

Az Alapítvány évek óta orvosi műszerek adományozásával segíti Kórházunkat.

 

A STRABAG Property and Facility Services Zrt. 2013-ban informatikai eszközök vásárlásával támogatja a Heim Pál Gyermekkórház gyógyító munkáját!

Budapest, 2013.12.16

 
Együtt a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány

2012-ig több mint 210 millió forinttal támogatta az Együtt a Leukémiás Gyermekért Alapítvány a Heim Pál Gyermekkórház onkológiai osztályát.

Az Együtt a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány elsőrendű céljának tekinti, hogy hozzájáruljon a magyarországi gyermekkórházakban és gyermekonkológiai központokban folyó gyógyító munkához, a leukémia által érintett családok szenvedéseinek enyhítéséhez, valamint a leukémiás gyermekek gyógyítása érdekében folyó kutatásokhoz.

Többek között, családtámogatási programunk keretében 81.000.000 Ft-ot meghaladó összeget adtunk át az évek során több mint 400 családnak havi anyagi támogatás során 2012.szeptemberéig.

www.leukemias.hu

 
Évek óta kimagasló segítséget ad a Heim Pál Gyermekkórháznak a Gyermekrák Alapítvány Kiemelkedően Közhasznú Szervezet

Évek óta segíti a Gyermekrák Alapítvány Kiemelkedően Közhasznú Szervezet a Heim Pál Gyermekkórház működését. Több száz millió forint értékben vásárolt orvosi műszereket a hatékonyabb gyógyítás érdekében. Ezekről a készülékekről a kórház orvosai csak álmodni mertek, mert pontosan tudták, hogy önerőből és önkormányzati támogatásból soha nem tudnak hozzájutni. A Gyermekrák Alapítvány segítségével Magyarországon elsőként a Heim Pál Gyermekkórházba került az a fejre szerelhető mikroszkóp, mely nagyban megkönnyíti az életveszélyes beavatkozásokat. A több tíz millió forintos műszerek külön-külön azt a célt szolgálják, hogy megkönnyítsék a diagnózis felállítását, valamint jelentősen csökkentsék a fájdalmat és a műtéti kockázatot. Ezek a technikák a XXI. században már szinte természetesnek mondhatóak a fejlettebb nyugat-európai országokban. Itt a Nemzeti Gyermekgyógyászati Központban, ahol több tízezer gyermeket kezelnek évente az ország különböző területeiről, a Gyermekrák Alapítvány segítsége nélkül nem lettek vol na meg ezek a műszerek.

www.gyermekrak.hu

 
Napfény Alapítvány

Alapítványunk 2008-ban alakult, elsődleges célja a hazai gyermekkórházak és más egészségügyi intézmények orvosi műszerekkel történő ellátottságának javítása. Napi munkánk során folyamatosan szembesülünk vele, mennyi nehézséget okoznak az elavult, vagy hibásan működő műszerek a beteg gyermekek mindennapi gyógyítása során, modern eszközök hiányában pedig az orvosok munkája gyakran teljesen ellehetetlenül. Az elmúlt két években - köszönhetően Támogatóinknak - számos intézmény részére sikerült létfontosságú életmentő műszereket eljuttatnunk, amelyek mindenhol nagyon nagy segítséget jelentenek.

www.napfenyalapitvany.hu

 
Dr. Stift Zoltán Angelico grafikái a művészet játékos eszközeivel szeretnének örömet szerezni a gyermekeknek, erősíteni és vidámítani ôket. A grafikák részben kifestő füzetek, képeslapok, matricák, képeskönyvek ajándékozásával jutnak el a gyermekekhez, részben civilek nagylelkű közreműködésével a kórtermek falain is megjelennek. Köszönet ezért mindannyiuknak.

Dr. Stift Zoltán Angelico
www.angelico.hu


 
Napidoktor - a Heim Pál Kórház kommunikációs partnere

A Napidoktor egészségügyi és életmód portál célja az ismeretterjesztés, a megelőzés online interaktivitással. Praktikusan használható és naponta frissülő új hírek, neves és nagy tekintélyű szakértőkkel: orvosokkal, gyógyítókkal. Híradás a nemzetközi és hazai egészségügy világából; események, rendezvények, kiemelkedő gyógyító eljárások, eredmények és üzenetek mindazoknak, akik szeretnének naprakészek lenni.

A Napidoktor információit a hazai és külföldi hírügynökségek, szerkesztőségek és online portálok idézik. Hírei biztos forrásból, szakmai kommentárral kiegészítve adnak ismereteket a kutatóközpontokban, a klinikákon, a kórházakban és a gyógyító intézményekben folyó példamutató kezdeményezésekről.

Az életed klikkje: www.napidoktor.hu


 
TeleData támogatás

A direkt marketing piacon működő TeleData Kft. visszatérő támogatója a Kórháznak: évről-évre számítógépek és bútorok ajándékozásával nyújtanak segítséget, ill. a Társaság felügyelő bizottságának tagjai több alkalommal lemondtak éves tiszteletdíjukról és felajánlották azt a Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítványnak.

Az elmúlt hetekben két számítógépet, és monitorokat ajándékoztak kórházunknak, hogy a megnövekedett informatikai igényeket minél hatékonyabban kielégíthessük.

A Magyar Telekom Csoporthoz tartozó TeleData Kft. 1991-ben jött létre. A vállalat a magyarországi távközlési előfizetők adatainak kezelésén, nyomtatott és CD-telefonkönyvek (TeleTár) értékesítésén túl direktmarketing-szoláltatást kínál


 
EPT Számítógépek ajándékba

Az EPT adományaként kórházunk használt, jó minőségű számítógépeket kapott. 10 db közel azonos konfigurációjú P4 2,8 GHz-es processzorral, 512 MB RAM-mal HDD-vel rendelkező konfigurációt, mini torony házban, illetve 10db 17”-os CRT monitort. Az elöregedett gépeink helyett rövidesen ezek az eszközök is segítik majd a betegellátást.


 
Tisztelt Heim Pál Gyermekkórház Vezetősége!

Június 24-én megtartottuk jótékonysági futásunkat,a nevezésí díjakból befolyt összeget átutaltuk a Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány számlájára. Felhívásunkkal azonosulva Kiss Mirella Budapesten is megszervezte a futást, melynek bevételét szintén átutaltuk Önököknek.

A bajai rendezvényről készült kisfilm itt megtekinthető:
Szentivánéji futás a Heim Pál Gyermekkórházért Baja 2010

A rendezvény sikere jó példa volt arra,hogy megmutassa az emberekben mennyi a szeretet és segítő szándék. A mai rohanó világban sem vesztek el az emberi értékek,az összefogás,az együttérzés embertársaink iránt. Bebizonyosodott,hogy szükség van ilyen jellegű felhívásokra,rendezvényekre. Ezért szeretnénk tovább folytatni munkánkat hasonló rendezvények megszervezésével.

A kórházban dolgozóknak további munkájukhoz sok sikert és kitartást kívánunk!

Kuritár Zoltán
FuTeam SE
www.futeam.hu

 
Ellenbacher Attila, több mint két éve szereli Kórházunkban a meghibásodott televiziókat és antennákat. Önkéntes felajánlásból, térítésmentesen áll rendelkezésünkre, amikor csak kérjük!

Ezúton is nagyon szépen köszönjük azt a sok segítséget, amit a Gyermekekért tesz!