A STRABAG Property and Facility Services Zrt. 2013-ban informatikai eszközök vásárlásával támogatja a Heim Pál Gyermekkórház gyógyító munkáját!

Budapest, 2013.12.16

 
Együtt a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány

2012-ig több mint 210 millió forinttal támogatta az Együtt a Leukémiás Gyermekért Alapítvány a Heim Pál Gyermekkórház onkológiai osztályát.

Az Együtt a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány elsőrendű céljának tekinti, hogy hozzájáruljon a magyarországi gyermekkórházakban és gyermekonkológiai központokban folyó gyógyító munkához, a leukémia által érintett családok szenvedéseinek enyhítéséhez, valamint a leukémiás gyermekek gyógyítása érdekében folyó kutatásokhoz.

Többek között, családtámogatási programunk keretében 81.000.000 Ft-ot meghaladó összeget adtunk át az évek során több mint 400 családnak havi anyagi támogatás során 2012.szeptemberéig.

www.leukemias.hu

 
RG Studio

Weboldalunk tárhelyét az RG Studio biztosítja. Minőségi szolgáltatásuknak köszönhetően korházunk oldala folyamatosan, gyorsan elérhető.

 
Évek óta kimagasló segítséget ad a Heim Pál Gyermekkórháznak a Gyermekrák Alapítvány Kiemelkedően Közhasznú Szervezet

Évek óta segíti a Gyermekrák Alapítvány Kiemelkedően Közhasznú Szervezet a Heim Pál Gyermekkórház működését. Több száz millió forint értékben vásárolt orvosi műszereket a hatékonyabb gyógyítás érdekében. Ezekről a készülékekről a kórház orvosai csak álmodni mertek, mert pontosan tudták, hogy önerőből és önkormányzati támogatásból soha nem tudnak hozzájutni. A Gyermekrák Alapítvány segítségével Magyarországon elsőként a Heim Pál Gyermekkórházba került az a fejre szerelhető mikroszkóp, mely nagyban megkönnyíti az életveszélyes beavatkozásokat. A több tíz millió forintos műszerek külön-külön azt a célt szolgálják, hogy megkönnyítsék a diagnózis felállítását, valamint jelentősen csökkentsék a fájdalmat és a műtéti kockázatot. Ezek a technikák a XXI. században már szinte természetesnek mondhatóak a fejlettebb nyugat-európai országokban. Itt a Nemzeti Gyermekgyógyászati Központban, ahol több tízezer gyermeket kezelnek évente az ország különböző területeiről, a Gyermekrák Alapítvány segítsége nélkül nem lettek vol na meg ezek a műszerek.

www.gyermekrak.hu

 
Napfény Alapítvány

Alapítványunk 2008-ban alakult, elsődleges célja a hazai gyermekkórházak és más egészségügyi intézmények orvosi műszerekkel történő ellátottságának javítása. Napi munkánk során folyamatosan szembesülünk vele, mennyi nehézséget okoznak az elavult, vagy hibásan működő műszerek a beteg gyermekek mindennapi gyógyítása során, modern eszközök hiányában pedig az orvosok munkája gyakran teljesen ellehetetlenül. Az elmúlt két években - köszönhetően Támogatóinknak - számos intézmény részére sikerült létfontosságú életmentő műszereket eljuttatnunk, amelyek mindenhol nagyon nagy segítséget jelentenek.

www.napfenyalapitvany.hu

 
Dr. Stift Zoltán Angelico grafikái a művészet játékos eszközeivel szeretnének örömet szerezni a gyermekeknek, erősíteni és vidámítani ôket. A grafikák részben kifestő füzetek, képeslapok, matricák, képeskönyvek ajándékozásával jutnak el a gyermekekhez, részben civilek nagylelkű közreműködésével a kórtermek falain is megjelennek. Köszönet ezért mindannyiuknak.

Dr. Stift Zoltán Angelico
www.angelico.hu


 
Napidoktor - a Heim Pál Kórház kommunikációs partnere

A Napidoktor egészségügyi és életmód portál célja az ismeretterjesztés, a megelőzés online interaktivitással. Praktikusan használható és naponta frissülő új hírek, neves és nagy tekintélyű szakértőkkel: orvosokkal, gyógyítókkal. Híradás a nemzetközi és hazai egészségügy világából; események, rendezvények, kiemelkedő gyógyító eljárások, eredmények és üzenetek mindazoknak, akik szeretnének naprakészek lenni.

A Napidoktor információit a hazai és külföldi hírügynökségek, szerkesztőségek és online portálok idézik. Hírei biztos forrásból, szakmai kommentárral kiegészítve adnak ismereteket a kutatóközpontokban, a klinikákon, a kórházakban és a gyógyító intézményekben folyó példamutató kezdeményezésekről.

Az életed klikkje: www.napidoktor.hu


 
TeleData támogatás

A direkt marketing piacon működő TeleData Kft. visszatérő támogatója a Kórháznak: évről-évre számítógépek és bútorok ajándékozásával nyújtanak segítséget, ill. a Társaság felügyelő bizottságának tagjai több alkalommal lemondtak éves tiszteletdíjukról és felajánlották azt a Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítványnak.

Az elmúlt hetekben két számítógépet, és monitorokat ajándékoztak kórházunknak, hogy a megnövekedett informatikai igényeket minél hatékonyabban kielégíthessük.

A Magyar Telekom Csoporthoz tartozó TeleData Kft. 1991-ben jött létre. A vállalat a magyarországi távközlési előfizetők adatainak kezelésén, nyomtatott és CD-telefonkönyvek (TeleTár) értékesítésén túl direktmarketing-szoláltatást kínál


 
EPT Számítógépek ajándékba

Az EPT adományaként kórházunk használt, jó minőségű számítógépeket kapott. 10 db közel azonos konfigurációjú P4 2,8 GHz-es processzorral, 512 MB RAM-mal HDD-vel rendelkező konfigurációt, mini torony házban, illetve 10db 17”-os CRT monitort. Az elöregedett gépeink helyett rövidesen ezek az eszközök is segítik majd a betegellátást.


 
Tisztelt Heim Pál Gyermekkórház Vezetősége!

Június 24-én megtartottuk jótékonysági futásunkat,a nevezésí díjakból befolyt összeget átutaltuk a Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány számlájára. Felhívásunkkal azonosulva Kiss Mirella Budapesten is megszervezte a futást, melynek bevételét szintén átutaltuk Önököknek.

A bajai rendezvényről készült kisfilm itt megtekinthető:
Szentivánéji futás a Heim Pál Gyermekkórházért Baja 2010

A rendezvény sikere jó példa volt arra,hogy megmutassa az emberekben mennyi a szeretet és segítő szándék. A mai rohanó világban sem vesztek el az emberi értékek,az összefogás,az együttérzés embertársaink iránt. Bebizonyosodott,hogy szükség van ilyen jellegű felhívásokra,rendezvényekre. Ezért szeretnénk tovább folytatni munkánkat hasonló rendezvények megszervezésével.

A kórházban dolgozóknak további munkájukhoz sok sikert és kitartást kívánunk!

Kuritár Zoltán
FuTeam SE
www.futeam.hu

 
Ellenbacher Attila, több mint két éve szereli Kórházunkban a meghibásodott televiziókat és antennákat. Önkéntes felajánlásból, térítésmentesen áll rendelkezésünkre, amikor csak kérjük!

Ezúton is nagyon szépen köszönjük azt a sok segítséget, amit a Gyermekekért tesz!